OZN-uri sau o farsă bine pusă la punct? Vezi ce a surprins un bărbat din IRLANDA VIDEO

Un bărbat a surprins în cursul lunii decembrie mai multe imagini ciudate pe cerul Irlandei. Cu toate acestea, el a ales să posteze filmul câteva luni mai târziu, reuşind să creeze o serie de controverse printre cei care le-au vizionat. El a filmat câteva obiecte bizare, foarte strălucitoare, care zburau în formaţie, ocoleau o pădure şi apoi reveneau în aer.

22 apr. 2013, 06:17
OZN-uri sau o farsă bine pusă la punct? Vezi ce a surprins un bărbat din IRLANDA VIDEO

Utilizatorul de Youtube, Naktis Ireland, a filmat la sfârşitul lui decembrie o serie de imagini bizare deasupra oraşului Cork din Irlanda. Cu toate acestea, el a preferat să aştepte câteva luni să posteze imaginile pe internet, potrivit Huffington Post

Citeşte şi Un astronaut de pe Staţia Spaţială Internaţională a prins un extraterestru…de 1 Aprilie FOTO

În film apar mai multe obiecte luminoase care se materializau în aer, apoi zburau în formaţie, la o distanţă aproape egală unul de celălalt, apoi aterizau în spatele unui grup de copaci. Ulterior, un alt grup de astfel de obiecte apărea şi dispărea în acelaşi mod.

Citeşte şi Întâlnire de gradul III. Russel Crowe a surprins extratereştrii? VIDEO

Ultilizatorii de internet dezbat în prezent veridicitatea filmării, încercând să descopere dacă este vorba de OZN-uri sau pur şi simplu de efecte speciale.

„Îmi pare rău pentru calitate, dar a fost filmat cu un telefon mobil. Ironia este că aveam un Canon EOS 55D, cu o lentilă de 300 de mm, dar era acasă. Am ales să filmez cu telefonul îmi era frică că o să dispară totul până îmi iau eu camera. Era o oportunitate foarte rară am încercat să folosesc telefonul pentru a înregistra pe cât de mult posibil”, a declarat bărbatul din Irlanda.

Citeşte şi Nu doar arată ciudat, dar scoate şi nişte sunete stranii VIDEO