Oscar de la Renta preferă să îmbrace femeile „de pe stradă” decât pe Michelle Obama. Află de ce!

Celebrul designer Oscar de la Renta, favoritul multor "Prime Doamne" ale Statelor Unite, a făcut de curând o mărturisire şocantă, spunând că soţia actualului preşedinte american, Michele Obama, nu este "o prioritate" pentru el.

25 mart. 2013, 16:42

Oscar de la Renta a mărturisit recent că nu este îngrijorat pentru faptul că „Prima Doamnă” a Statelor Unite, Michelle Obama, nu se află încă pe lista lui de celebrităţi, pentru că ceea ce contează în primul rând pentru el este să le îmbrace pe femeile obişnuite.

Femeia anonimă de pe stradă este cea care influenţează moda în zilele noastre, şi nu o stea de cinema sau o Primă Doamnă„, a dezvăluit De la Renta pentru Associated Press.

Soţia lui Barack Obama a apărut în multe clasamente privind cele mai bine îmbrăcate femei, dar Oscar de la Renta a avut mai multe critici faţă de ţinutele „Primei Doamne” a Americii, decât cuvinte de laudă, în special atunci când Michelle a luat decizia de a se îmbrăca cu un pull-over când s-a întâlnit cu regia Elizabeta a II-a a Marii Britanii, în 2009.

Este o relaţie care a început prost şi dse va termina tot aşa„, nu s-a sfiit să recunoască celebrul designer, explicând astfel cel mai bine de ce nu se grăbeşte să „o îmbrace” pe Michelle Obama. În schimb, Oscar de la Renta a fost designerul preferat de al soţii ale preşedinţilor americani, cum au fost Betty Ford, Nancy Reagan, laura Bush sau Hillary Clinton.