ORIBIL: O fetiţă de 5 ani, violată timp de PATRU ZILE de un vecin, se zbate între viaţă şi moarte

O fetiță de cinci ani din India se luptă pentru viața ei după ce a fost violată de un vecin în Gandhi Nagar, New Delhi, care a ținut-o captivă timp de patru zile.

20 apr. 2013, 13:46
ORIBIL: O fetiţă de 5 ani, violată timp de PATRU ZILE de un vecin, se zbate între viaţă şi moarte

Fata a fost răpită în timp ce se juca în faţa casei sale și închisă în apartamentul vecinului ei timp de patru zile înainte ca cineva să audă strigătele ei de ajutor.

Medicii au raportat găsirea unor „corpuri străine” în interiorul organelor genitale ale fetei, potrivit DailyMail.

Fetiţa de cinci ani a dispărut din casa ei de luni și a fost găsită în noaptea de joi de vecini, alertaţi de țipetele ei, în casa unui om care trăiește în aceeași clădire cu familia fetei.

Vecinul ar fi violat în mod repetat copila, i-a mutilat organele genitale și a încercat să o stranguleze.

Medicii de la spitalul Swami Dayanand în Dehli au spus că au găsit obiecte străine în interiorul fetei, inclusiv o sticlă de 200ml și părți ale unei lumânări rupte.

Ea a suferit, de asemenea, leziuni și echimoze la piept, buze și obraji.

Dr. R.K. Bansal care a examinat-o pe fată a spus că a fost „unul dintre cele mai grave cazuri” pe care el le-a văzut vreodată, și că următoarele 48 de ore vor fi cruciale pentru starea de sănătate a fetiţei.

„Ea era speriată și nu era pe deplin conștientă. Inițial, ea nu ne-a lăsat să o examinăm pentru că avea dureri foarte mari”, a declarat doctorul.

Aceasta este al treilea viol al unui minor în această lună în zona Delhi.