ORE DE SEX într-o sală de sport din Satu Mare. Profesorul este un fost lider PDL

Un scandal sexual a izbucnit la Colegiul Tehnic Traian Vuia din Satu Mare, iar protagonistul scenelor este chiar fostul director, în prezent profesor de sport. El s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o tânără, chiar în camera pe care şi-o amenajase deasupra sălii de sport. Dascălul este extrem de cunoscut, mai ales că a fost lider al filialei municipale a PDL.

RomaniaTV.net
08 feb. 2013, 10:13
ORE DE SEX într-o sală de sport din Satu Mare. Profesorul este un fost lider PDL

Ioan Sabău, fostul director al Colegiului Tehnic Traian Vuia, din Satu Mare, şi fost lider al organizaţiei municipale a PDL, este protagonistul unui uriaş scandal, după ce în presă au apărut înregistrări video în care este surprins făcând sex chiar în incinta unităţii de învăţământ.

Potrivit ziarului Gazeta de Nord-Vest, partidele de sex s-au desfăşurat într-o cameră aflată deasupra sălii de sport a liceului, destinată arbitrilor care oficiază competiţiile sportive găzduite în incintă. Profesorul, fost director al liceului în timpul guvernării PDL, a fost şi administrator al sălii de sport, încasând banii de la grupurile care închiriază ocazional sala. Potrivit unor surse din liceu, şi-ar fi amenajat chiar el camera de la etaj.

Ziarul mai scrie că numele lui Ioan Sabău figura pe lista pusă la dispoziţia presei de senatorul Valer Marian, care arăta sumele încasate de conducerea PDL de la fiecare director de instituţie în parte, pentru a-l numi pe post. Sabău apărea că şi-ar fi cumpărat directoratul cu 3.000 de lei.

Petre Mureşan, preşedintele interimar al organizaţiei PDL Satu Mare, a confirmat la România TV că Ioan Săbău este membru PDL, iar în urma rezultatelor anchetei ce va fi declanşată se va putea ajunge până la excluderea acestuia din partid.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, secretarul de stat din Ministerul Educaţiei Stelian Fedorca a declarat că a fost informat de către inspectorul şcolar din Satu Mare despre acest incident şi că a fost constituită o comisie de anchetă la şcoală şi una la Inspectorat. „După ce avem toate datele se vor lua măsurile impuse pentru că aşa ceva e inacceptabi”, a spus Fedorca.