Orban, acid pe Facebook: Ministerul Marilor Proiecte se poate apuca de colonizarea planetei Marte

Mari proiecte, mari ironii. Liderii liberali se întrec în glume şi săgeţi la adresa partenerilor de coaliţie. După ce Ministerul Transporturilor a rămas fără CNADNR, Ludovic Orban a comentat acid mutarea.

21 dec. 2012, 14:30
Orban, acid pe Facebook: Ministerul Marilor Proiecte se poate apuca de colonizarea planetei Marte

„Acum, odată ce s-a procopsit cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Ministerul Marilor Proiecte se poate apuca de treabă: colonizarea planetei Marte, trimiterea cometei Halley în orbita stelei Alpha Centauri, mutarea găurii din stratul de ozon deasupra Chinei şi Indiei, dotarea Lunii cu scut antirachetă, etc. Mult succes, domnule Şova! Cât despre colegul meu de la Transporturi, îi doresc succes in activitate”, a comentat Orban pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta a declarat, vineri, la România TV Dan Şova este ministru la Cancelaria premierului şi i s-a dat acest rang pentru a-i da putere politică în gestionarea şi negocierea marilor proiecte. „Nu facem un nou minister, ci dăm un rang de ministru important, pentru a putea negocia mai departe mari proiecte”, a spus Ponta. În subordinea ministrului pentru Marile Poiecte Naţionale va trece Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri.