Orange aduce Summer Well 2013 la Domeniul Ştirbey din Buftea

Festivalul Summer Well, prezentat de Orange, revine anul acesta pe 10 şi 11 august pe Domeniul Ştirbey din Buftea.

RomaniaTV.net
18 iul. 2013, 12:41
Orange aduce Summer Well 2013 la Domeniul Ştirbey din Buftea

Summer Well pastreaza structura din anii precedenti cu 10 formatii care vor concerta pe scena festivalului. Prima zi va fi deschisa de Eugene McGuinness, unul dintre artistii reprezentativi ai noului val de muzicieni britanici. Numele celorlalte formatii pot fi gasite pe pagina dedicata evenimentului www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial.

Abonamentele Summer Well pot fi achizitionate din orice Orange shop, precum si online de pe www.easytickets.ro. Pretul unui abonament pentru ambele zile ale festivalului este de 149 lei in intervalul 16 iunie – 9 august, iar in zilele de festival (10 si 11 august) abonamentele vor costa 169 lei si vor putea fi cumparate doar de la intrarea in Domeniul Stirbey.

In plus, si anul acesta festivalul aduce o serie de programe dedicate exclusiv clientilor Orange. Astfel, deja traditionalul concurs “I’m with the BAND ®” le ofera celor care cumpara un abonament la festival sansa de a beneficia de un tratament special, cu propria zona in backstage, cazare pentru 2 nopti la hotelul unde stau si formatiile, o masina care sa ii duca si sa ii aduca de la festival pe castigatori.

Detaliile se gasesc pe pagina oficiala a festivalului, www.summerwell.ro.