Opt aniversări ca preşedinte. Cum s-a sărbătorit Băsescu în ultimii ani VIDEO

De când este preşedinte, Traian Băsescu şi-a sărbători ziua de naştere fie la muncă, fie alături de familie sau prietenii din PDL.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 15:47
Opt aniversări ca preşedinte. Cum s-a sărbătorit Băsescu în ultimii ani VIDEO

Ales preşedinte al României în 2004, Traian Băsescu şi-a petrecut prima zi de naştere ca şef de stat, pe cea din 2005, alături de familie, la Neptun. Şi în anul următor a preferat tot compania celor dragi, cu care a mers, însă, pe Valea Prahovei.

Începând din 2007, ziua de naştere l-a prins, însă, la muncă. În 2008, de exemplu, preşedintele a sărbătorit în mijlocul agitaţiei politice, deoarece în plenul Parlamentului se citea moţiunea de cenzură a PDL împotriva Cabinetului Tăriceanu.

Data de 4 noiembrie 2009 l-a prins pe Băsescu în plină campanie electorală. Colegii din PDL i-a pregătit atunci preşedintelui un tort pe care scria 58%, aluzie la vârsta şefului statului şi la campania pentru Cotroceni.

Când a împlinit 59 de ani, preşedintele a sărbătorit tot prin muncă, la Palatul Victoria, unde s-a întâlnit cu premierul Emil Boc pentru a discuta despre angajarea răspunderii pe Legea educaţiei.

A sărbătorit însă în 2011, alături de liderii PDL, cu care a vrut să ciocnească un pahar de vin la schimbarea prefixului.

Anul acesta, în schimb, preşedintele s-a serbat într-un cadru mai restrâns, la Sinaia.