Oprescu îi linişteşte pe bucureşteni. Căldura NU se scumpeşte ÎNCĂ

Veşti bune pentru bucureştenii cu venituri mari. Aceştia NU vor plăti gigacaloria la preţ întreg iarna aceasta. Lucrurile s-ar putea schimba însă peste câteva luni.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 06:28
Oprescu îi linişteşte pe bucureşteni. Căldura NU se scumpeşte ÎNCĂ

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri seară, la emisiunea Ultima Oră, că primăria are suficienţi bani ca să plătească diferenţa dintre preţul întreg al gigacaloriei şi preţul subvenţionat în această iarnă.

„Unde s-a dus suta se duce şi mia. Ei plătesc 170, iar restul până la 328 am pus banii deoparte să o plătesc. Iarna asta, din punctul meu de vedere, nu e nicio problemă”, a spus Sorin Oprescu.

Primarul Oprescu nu renunţă, totuşi, la planul său de a-i obliga pe cei cu venituri mari să plătească preţul întreg al gigacaloriei, dar punerea sa în aplicare va mai dura câteva luni: „Toţi cei care vor avea venituri pe membru de familie mai mari de 20-22-25 de milioane – încă n-am făcut toate calculele – să poată să plătească gigacaloria la preţul real, care este astăzi pe piaţă. E posibil în primele 2-3 luni ale anului viitor”.