Operaţiune complicată de salvare: O pisică a fost îngropată de vie în ciment VIDEO

Corpul unei pisici a fost îngropat pe jumătate în ciment, bărbatul care a găsit-o şi care a salvat-o susţinând că fapta ar putea fi un mesaj religios.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 07:15
Operaţiune complicată de salvare: O pisică a fost îngropată de vie în ciment VIDEO

Incidentul a avut loc în Colorado City, acolo unde există o comunitate importantă de mormoni aparţinând Bisericii Fundamentaliste a lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, relatează huffingtonpost.com.

Membrii sectei s-au separat la începutul anilor ’20 de biserica mormonă principală pentru a putea continua să fie poligami.

Pisica a fost găsită acasă la Issac Wyler, un fost membru al sectei, care a criticat biserica respectivă şi liderul controversat al acesteia, Warren Jeffs.

Andrew Chatwin, de asemenea fost membru al Bisericii Fundamentaliste a lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, ca şi Wyler, a găsit şi salvat pisica, pe care a dus-o la un sanctuar pentru animale din Kanab, Utah. Din păcate, la câteva zile distanţă aceasta a murit.

Chatwin, care a părăsit biserica în urmă cu 13 ani, este de părere că membrii fostei sale secte sunt responsabili de actul de cruzime la care a fost supus animalul. El a declarat că în trecut membrii bisericii au mai omorât animale.

În momentul în care a raportat actul de cruzime, şeful poliţiei din Colorado City, care este şi el membru al controversatei biserici, nu a acordat importanţă faptei: „A râs în momentul în care i-am spus”, a declarat Chatwin.