Operaţii estetice EXTREME: De la femeia cu sânii mărime LLL la femeia cu faţă de pisică

Oamenii pot deveni dependenţi de chirurgia estetică, la fel cum pot deveni dependeţi de droguri sau de alcool. În exces, chirurgia estetică este aproape la fel de periculoasă ca alte vicii mult mai populare. Unii însă nu ştiu când să se oprească cu modificările corporale şi ajung să arate de-a dreptul şocant.

RomaniaTV.net
19 ian. 2013, 10:47

Justin Jedlica, în vârstă de 32 de ani, a mărturisit că a suferit aproape 100 de operaţii estetice pentru a fi cât mai aproape de frumuseţea absolută.

El a cheltuit în total 100.000 de dolari pe intervenţiile chirurgicale care l-au făcut să semene cât mai mult cu celebra păpuşă masculină, Ken.

Până acum şi-a pus implanturi în pectorali, bicepşi, tricepşi şi feste. Şi-a făcut numeroase rinoplastii, liftinguri faciale şi măriri de buze. Prima operaţie estetică a suferit-o la nas, la vârsta de 18 ani. 

Bărbatul a declarat că operaţiile estetice reprezintă modalitatea prin care îşi poate trata corpul ca fiind propria-i sculptură şi operă de artă. 

Medicii l-au avertizat că îşi pune viaţa în pericol, dar bărbatul este dispus să îşi asume acest risc în căutarea perfecţiunii fizice, cel puţin aşa cum o vede el.

„Sunt pregătit să accept riscurile, dar nu cred că ceva are sens în viaţă fără să-ţi asumi riscuri”, a declarat Justin.

Lacey Wildd are 44 de ani şi locuieşte în Miami. După 12 operaţii chirurgicale la sâni, ea a ajuns să poarte mărimea LLL la sutien.

Această atitudine a femeii faţă de aspectul ei fizic îşi are origiea în adolescenţă, când a devenit mamă în urma unei aventuri şi, părăsită de tatăl copilului, a fost nevoită să se descurce singură. A fost chelneriţă, dar nu câştiga suficient şi atunci a decis să se reinveteze.

Lacey, pe numele său real, Paula Simonds, a declarat că nu se opreşte până nu va avea cei mai mari sâni din lume. În momentul actual, ea este pe locul şapte în lume cu greutatea sânilor de aproape 10 kilograme.

Operaţiile la sâni nu sunt, însă, singurele. Lacey a mai suferit şi patru liposucţii, modelarea abdomenului, implanturi în posterior şi două operaţii de ridicare a posteriorului.

Sânii femeii sunt atât de grei încât îi provoacă acesteia probleme de sănătate. Doctorii au sfătuit-o să se oprească aici cu intervenţiile chirurgicale deoarece şi-ar putea pierde viaţa.

Lacey se declară însă mulţumită de aspectul ei şi de banii pe care îi primeşte, dezvăluind că modelele ca ea câştigă aproximativ 250.000 de dolari pe an.

Vedeta Jocelyn Wildenstein s-a folosit de chirurgia plastică pentru a crea un efect de felină.

Jocelyn Wildenstein, fosta soție a miliardarului Alec Wildenstein, este extrem de bogată. Ea a cheltuit peste 4 milioane de dolari pe chirurgia plastică, pentru a arăta mai mult ca felinele sălbatice exotice pe care ea ale admiră.

Din cauza acestui hobby, Jocelyn a fost de multe ori poreclită „Femeia Pisică” în presă. Ca parte a înţelegerii sale de divorț în 1999 cu Alec, judecătorul a decis că Jocelyn nu are voie ca din pensia alimentară primită de la Alec să mai facă alte operaţii estetice.

Câteva dintre intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut Jocelyn Wildenstein: alungirea ochilor, lifting facial, implanturi în buze, implanturi în obraz, implant în bărbie, implanturi mamare, liposuctie, lifting frunte şi multe multe altele…

Actorul Mickey Rourke a apelat la chirurgie estetică pentru a repara accidentările suferite din cauza boxului, sau cel puţin asta suţine el. (Rourke, în vârstă de 60 de ani, a fost un boxer amator în tinereţe şi a luptat profesional la începutul anilor 1990.) Rourke l-a jucat pe Ivan Vanko, dușmanul lui Tony Stark, în „Iron Man 2”.

Într-un interviu 2002 cu ABC News, Michael Jackson a negat că a recurs la chirurgie estetică în afară de două rinoplastii pe care şi le-ar fi făcut pentru că 1979 a căzut şi şi-a spart nasul. În 1993 Jackson i-a spus lui Oprah Winfrey că pielea lui este albă ca urmare a unei boli numită vitiligo. În 1999, Dr. Steven Haughlin a spus că a efectuat numeroase proceduri de chirurgie plastică – în special rinoplastii – pe Jackson până la sfârșitul anilor 1990.

Sheyla Hershey este o gospodină născută în Brazilia, care a trăit în Houston de la sfârşitul anilor 2000. Ea a fost cântăreață, dansatoare și model. Ea a suferit peste opt operații, folosind aproape 4 kilograme de silicon. Dimensiunea cupelor ei de la sutien a devenit 38KKK. Dimensiunea ei naturală era de cupă B. Intervenţiile chirurgicale le-a făcut în Brazilia, pentru SUA limitează cantitatea de silicon care poate fi injectată în cineva.

Citeşte şi Femeia Barbie are o „soră geamănă”. „Păpuşile” seamănă ca două picături de apă