Operat la gât, Dan Bittman şi-a găsit succesor pentru Holograf VIDEO

Dan Bittman s-a operat la gât în urmă cu mai bine de o lună, la Viena, şi încă nu poate vorbi prea bine. Iar despre cântat nici nu poate fi vorba deocamdată. Solistul face în repetate rânduri glume despre faptul că ar putea să nu mai revină pe scenă şi se pare că prezenţa în juriul X Factor l-a ajutat să găsească pe cineva demn să-l înlocuiască în trupa alături de care cântă de mai bine de 25 de ani.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 16:41
Operat la gât, Dan Bittman şi-a găsit succesor pentru Holograf VIDEO

Dan Bittman se pare că şi-a găsit un înlocuitor pentru trupa Holograf, acum că problemele de la gât îl ţin departe de scenă. Favoritul artistului este Tudor Turcu, concurent la X Factor, pe care Bittman îl apreciază foarte mult, deşi face parte din echipa al cărei mentor este Cheloo.

Tudor Turcu a avut o nouă prestaţie foarte bună pe scena de la X Factor în show-ul de duminică seară şi l-a făcut pe Bittman să-l complimenteze. „Mie îmi place Tudor Turcu. E bun şi de Holograf, acum că eu nu mai pot să cânt„, a spus Bittman.

Duminică seara a fost seara pieselor rock la X Factor, iar Tudor Turcu a interpretat melodia „Here without you”, a celor de la Three Doors Down (VIDEO). După evoluţia sa, Tudor a avut parte şi de o surpriză uriaşă: în platou a fost adusă sora lui, Teodora, pe care o văzuse o singură dată în viaţă, în urmă cu 25 de ani, şi pe care a regăsit-o pe Facebook în urmă cu ceva timp. Teodora a rezultat dintr-o altă relaţie a tatălui lui Tudor Turcu, după despărţirea de mama sa.