OMV face angajări în ţară. Vezi posturile

Grupul OMV face recrutări în Bucureşti şi în Giurgiu. Citeşte într-un material RTV.NET lista poziţiilor disponibile acum la OMV, ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi să performeze în cadrul grupului şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă vacant în cadrul companiei.

RomaniaTV.net
24 ian. 2013, 09:27
OMV face angajări în ţară. Vezi posturile

Lista poziţiilor vacante acum la OMV

OMV Global Solutions recrutează în această perioadă absolvenţi de Inginerie.
Angajatorii caută tineri care să performeze în domenii precum: Inginerie de Producţie, Inginerie de Zăcământ, Ingineria Mediului, Inginerie Electrică, Ingineria Materialelor, Automatică, Chimie, Geologie-Geofizică, Construcţii Civile, IT, Mecanica şi Echipament Petrolier.
Candidaţii interesaţi să înceapă cariera profesională în cadrul grupului OMV pot trimite CV-urile aici, până pe 21 februarie.

Grupul OMV angajează în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de referent administrare contracte care să lucreze în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă eşti student sau ai absolvit Studii Juridice, ai experienţă într-o poziţiie similară, ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză. Contractul se derulează pe perioadă determinată, până pe 31 octombrie.
Până pe 8 februarie poţi trimite CV-ul pentru acest post. Detalii, aici.

OMV mai caută în această perioadă omul potrivit pentru postul de specialist junior analize de piaţă cluster, în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte fluent limba engleză, a absolvit studii superioare are un an experienţă în marketing, un an experienţă în analize de piaţă, experienţă de lucru cu sisteme de management al datelor şi bazelor de date.  
Dacă răspundeţi acestor exigenţe, puteţi trimite candidaturile aici până pe 8 februarie.

OMV face angajări şi la Giurgiu

OMV angajează la Giurgiu omul potrivit pentru postul de supervizor control calitate. Se califică pentru acest post absolvenţii de Ingineria Petrolului, care au cunoştinte solide privind procesele de workover şi cele mai bune practici, care au cunoştinţe solide de engleză, care pot lucra independent şi sunt buni comunicatori.
Dacă întruneşti aceste condiţii de eligibilitate poţi trimite candidatura aici, până pe 10 februarie.

Tot la Giurgiu, grupul OMV caută omul potrivit pentru postul de waste management office manager. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o specializare în Petrol sau Gaze, are minimum trei ani experienţă în acest domeniu, permis de conducere categoria B şi cunoştinţe de SAP şi METSYS. Amănunte despre cum poţi aplica la acest post, aici.