Omul de afaceri Sorin Ţerbea, printre morţii din elicopter. Cu cine a vorbit înainte de prăbuşire

Omul de afaceri Sorin Ţerbea, judecat în dosarul "Mita din elicopter", se numără printre cei cinci morţi din elicopterul prăbuşit, luni seară, în lacul Tăureşti, în judeţul Mureş.

RomaniaTV.net
29 iul. 2013, 19:00
Omul de afaceri Sorin Ţerbea, printre morţii din elicopter. Cu cine a vorbit înainte de prăbuşire

Primarul localităţii mureşene Tăureni, Ovidiu Petru Oltean, a declarat, pentru Mediafax, că omul de afaceri Sorin Ţerbea se afla în elicopterul prăbuşit în lac, alături de trei afacerişti germani, o angajată de-a sa şi de pilot. Femeia este singura care a supravieţuit prăbuşirii, fiind recuperată din apă şi transportată la spital.

Aparatul de zbor s-a prăbuşit la câteva minute de la decolare, potrivit lui Ovidiu Petru Oltean. Edilul a precizat că Sorin Ţerbea şi cei trei oameni de afaceri germani au făcut, luni după-amiază, o vizită la o fabrică de mobilă din localitate.

Citeşte şi Cine este Sorin Ţerbea, milionarul mort în accidentul de elicopter din Mureş

Oltean a susţinut că, în timpul vizitei, omul de afaceri a fost sunat de DNA, după care a devenit irascibil şi a decis să plece. Aceasta a mai afirmat că a insistat să ofere oamenilor de afaceri o maşină cu care să plece, însă aceştia au vrut să se deplaseze tot cu elipterul.

Conform sursei citate, aparatul de zbor s-a prăbuşit în lac la trei-patru minute de la decolare, la circa două sute de metri distanţă de locul din care plecase.

Cinci persoane au murit, iar una, o femeie, este rănită grav după prăbuşirea elicopterului.