Omar Hayssam cere refacerea dosarelor în care este anchetat

Omar Hayssam le cere judecătorilor refacerea tuturor dosarelor în care este anchetat. Prezent la Tribunalul Bucureşti pentru verificarea arestării preventive, Omar Hayssam s-a declarat nemulţumit de ancheta făcută de procurori. Acuzaţiile de delapidare nu se susţin şi foarte mulţi martori din dosar nu au fost audiaţi, spune el.

30 aug. 2013, 10:22
Omar Hayssam cere refacerea dosarelor în care este anchetat

Omar Hayssam şi-a conturat deja strategia de apărare, informează România TV. El a încercat să scape de ultimul mandat de arestare preventivă emis pe numele său, însă judecătorii au decis să menţină starea de arest. Dacă ar fi scăpat de acest mandat ar fi folosit decizia atunci când s-ar fi analizat solicitările sale de rejudecare a dosarelor în care a primit deja condamnări definitive.

În plus, sirianul încearcă să scape şi de dosarul de delapidare de la tribunalul Bucreşti. A anunţat că intenţionează să ceară ca acest dosar să fie trmis înapoi la procurori, însă solicitarea va fi analizată oficial peste două săptămâni, atunci când Omar Hayssam va fi adus din nou în faţa judecătorilor.