Olguţa Vasilescu, mai bărbată decât mulţi bărbaţi: Oltenii nu sunt misogini

Olguţa Vasilescu, candidatul USL pentru funcţia de primar al Craiovei, este încurajată de şeful ei de partid să arate "că este mai bărbată decât mulţi bărbaţi". Vasilescu este însă sigură de victorie pentru că, spunea ea, "oltenii nu sunt misogini".

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 15:24
Olguţa Vasilescu, mai bărbată decât mulţi bărbaţi: Oltenii nu sunt misogini

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că Lia Olguţa Vasilescu este oficial candidatul USL la funcţia de primar al Craiovei, transmite Mediafax.

„Lia Olguţa Vasilescu este un candidat care are sprijinul Uniunii Social Liberale. Este un candidat cu care nu doar vrem să câştigăm alegerile în Craiova, ci şi să facem o schimbare pe care craiovenii o doresc şi o schimbare de care Craiova are nevoie. Olguţa Vasilescu va avea din partea noastră sarcina de a aduce în Craiova o normalitate care a lipsit în ultima perioadă, pentru că nu mai este nevoie de scandaluri de corupţie, nu mai e nevoie de certuri continue, nu mai este nevoie nici de afaceri şi folosirea banului public al muncipiului Craiova în interese personale sau de partid”, a declarat Ponta într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova.

Preşedintele PSD a mai spus că municipul Craiova are nevoie „de un un primar curajos, de un primar care să lucreze în echipă, ci nu de un primar egoist care învârteşte oraşul şi lumea în jurul său, ca persoană”.

„Sunt la al doilea mandat de deputat de Oltenia, cunosc toate mentalităţile şi glumele care se fac pe seama femeilor, dar şi a bărbaţilor care candidează la diverse funcţii. Eu cred că Olguţa poate să arate că este mai bărbată decât mulţi bărbaţi şi că în Oltenia aceste prejudecăţi sunt de domeniul trecutului. Ceea ce contează pentru locuitorii Craiovei este un primar cinstit, în primul rând, un primar curajos şi un primar care să lucreze în echipă, ci nu un primar egoist care învarte oraşul şi lumea în jurul său, ca persoană”, a mai afirmat preşedintele PSD.

La rândul său, Olguţa Vasilescu a spus că „oltenii nu sunt misogini” şi că, în mod sigur, o să câştige postul de primar al Craiovei.

„Eu vă spun, domnule preşedinte, să nu vă faceţi griji de olteni, pentru că nu sunt misogini. Eu cred că sunt mai dezgheţaţi decât ceilalţi din restul ţării, deci în mod sigur o să ne întâlnim la Craiova cu primar femeie. De altfel, mi s-a mai spus de câteva săptămâni încoace de către membri USL că sunt condamnată să câştig Craiova. De ce? Pentru că va fi obligatoriu un Consiliu Local Craiova cu majoritate USL, noi având peste 65 la sută în sondaje. Deci asta ar însemna că orice primar iese, în afară de USL, nu va putea să lucreze prea bine dacă nu provine din această structură şi în mod sigur, domnule preşedinte, veţi fi viitorul prim-ministru din toamnă şi va trebui să aveţi un primar la Craiova pe care să îl ajutaţi”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.