Olandezii sunt îngroziţi: Gazonul de pe Naţional Arena arată lamentabil

Jurnaliştii de la De Telegraaf critică starea gazonului de pe Arena Naţională şi constată că stadionul nu se va putea umple joi seara, la meciul Steaua - Ajax, în condiţiile în care mai bine de 15.000 de bilete sunt încă disponibile la vânzare.

20 feb. 2013, 10:02
Olandezii sunt îngroziţi: Gazonul de pe Naţional Arena arată lamentabil

Starea gazonului de pe Arena Naţională, unde Steaua va juca joi seara (ora 22.05) returul cu Ajax, din 16-imile Ligii Europa, este jalnică, însă acest lucru nu este îngrijorător pentru români, fiind readus în discuţie episodul din februarie 2005, când roş-albaştrii au întors scorul întâlnirii cu Valencia, deşi în prima manşă pierduseră cu 0-2. Acum, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au de recuperat aceeaşi diferenţă de scor, în aceleaşi condiţii vitrege şi speră că istoria se va repeta.

Olandezii sunt însă şocaţi de ce au găsit la Bucureşti, iar jurnaliştii de la De Telegraaf ne desfiinţează. „În ultimele 18 luni, gazonul a fost schimbat de patru ori pe Naţional Arena, iar costurile totale au fost de două milioane de euro. Ultima oară a fost instalat în septembrie 2012, dar suprafaţa de joc arată lamentabil. Sunt multe părţi care nu mai au iarbă, unde este doar pământ„, scriu olandezii.

De asemenea, în material este subliniat faptul că mai mult de 15.000 dintre biletele pentru meciul Steaua – Ajax nu au fost încă vândute.