Ofiţerul „Adrian”, în faţa judecătorilor: Hayssam a fost scos din ţară de serviciile secrete

Omar Hayssam, sirianul condamndat pentru terorism, a fost scos din România de serviciile secrete. Declaraţia uluitoare îi aparţine chiar unui angajat al acestor servicii, audiat, ca martor, într-unul din procesele pe care Hayssam le are. Declaraţia a fost făcută la Curtea de Apel Oradea acolo unde se judecă procesul.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 11:40
Ofiţerul „Adrian”, în faţa judecătorilor: Hayssam a fost scos din ţară de serviciile secrete

Ofiţerul serviciilor secrete, audiat sub numele de cod Adrian, le-a spus judecătorilor că a participat la mai multe întâlniri la care s-a pus la cale scoaterea din ţară a lui Omar Hayssam.

Această declaraţie a fost făcută sub jurământ, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Oradea, acolo unde se judecă un termen al procesului de plecare din ţară a lui Hayssam.

În acest proces vor mai fi audiaţi şi alţi martori cheie. Vorbim despre propietarul aeronavei cu care se presupune că Hayssam a părăsit ţara, dar şi despre mai multe rude ale sirianului acuzat de terorism.

Omar Hayssam a fugit din România după ce a fost condamnat la închisoare pentru terorism în cazul răpirii jurnaliştilor români în Irak.