Oferte de locuinţe la preţuri de criză la un târg imobiliar din Capitală

Criza imobiliară nu a trecut şi dezvoltatorii o ştiu prea bine. Tocmai de aceea au oferte pe măsură. 20.000 de euro pentru o garsonieră, cu mobila inclusă. Dacă aveţi teren, dar nu şi bani pentru casă, vă ajută alţii. Pe bani puţini. Firmele s-au întrecut în oferte la Târgul imobiliar din Capitală, poate-poate mai scapă de ghinionul crizei.

RomaniaTV.net
14 iul. 2012, 15:24
Oferte de locuinţe la preţuri de criză la un târg imobiliar din Capitală

La fiecare târg, dezvoltatorii vin cu idei inovatoare. Clienţii sunt tot mai puţini, aşa că doar o ofertă foarte bună îi mai poate atrage. Cine vrea o casă gata construită, primeşte bonus un discount de 15.000 de euro.

„Avem opt case în stadiu de construcţie şi cu un discount de 15.000 de euro. 165 de metri pătraţi construiţi, 165 de metri pătraţi, teren şi 44 de metri pătraţi, grădină în spate”, a spus un dezvoltator.

Cumpărătorii sunt mofturoşi. Cât de bune ar fi ofertele, banii nu se fac uşor, aşa că renunţă greu la ei. „Caut o casă în interiorul Bucureştiului, dar sunt destul de greu de găsit. Ofertele sunt bune. Casele din afara oraşului sunt mai ieftine, casele din interior sunt mai scumpe”, a spus un client.

O nouă modă, lansată la târgul imobiliar sunt oraşele în oraş. Complexe rezidenţiale în care găseşti tot ce trebuie: magazine, piscină, grădiniţă, şcoală şi club de fitness.