OBSESIILE criminalului. Transformase camera soţiei într-un altar VIDEO

Un vecin al lui Gheorghe Vlădan spune că acesta nu suporta gândul divorţului. Primul termen al procesului de separare urma să aibă loc pe 7 martie.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 18:52
OBSESIILE criminalului. Transformase camera soţiei într-un altar VIDEO

Vecinii criminalului de la frizeria din centrul Capitalei sunt şi ei şocaţi de gestul bărbatului care a ucis două persoane şi a rănit grav altele şase. Unul dintre cei care îl cunoştea bine pe Gheorghe Vlădan a povestit, la România TV, momentele ce au precedat oribila crimă.

În urmă cu vreo trei ore, după ora 17.00, a ieşit nervos pe poartă, s-a urcat în maşină şi a plecat. Acum am văzut şi eu ce s-a întâmplat. Erau divorţaţi de vreo lună şi jumătate – două şi se tot şicanau. Soţia a băgat divorţ şi locuia în altă parte. Aveau şi un copil extraordinar, care probabil acum este devastat de cele întâmplate„, a spus acesta.

Totodată, el a spus că Gheorghe Vlădan nu suporta ideea separării de soţia sa. „Mergea la mănăstiri, se ruga foarte mult. Am fost la el acasă şi camera în care soţia sa îşi ţinea lucrurile de coafor o transformase în altar„, a dezvăluit vecinul.