Obiectiv bizar: Ea vrea să fie CEA MAI GRASĂ MIREASĂ din lume FOTO&VIDEO

Înainte de nuntă, toate femeile se străduiesc să arate cât mai bine în rochia de mireasă şi au foarte mare grijă să nu pună pe ele vreun milimetru de grăsime. Există însă şi un caz complet opus: o femeie care visează să fie cea mai grasă mireasă din lume.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 17:34

Susanne Eman are 33 de ani şi 236 de kilograme, dar este disperată să se îngraşe pentru ziua nunţii. Drept urmare, ea şi-a impus un regim cu 30.000 de calorii pe zi, pentru a-şi îndeplini visul. Acela de a fi cea mai grasă mireasă din lume. Meniul ei zilnic include clătite, gofre, negrese, şiruri întregi de cârnaţi, fripturi şi o omletă gigant, făcută din 12 ouă.

Susanne se va căsători cu iubitul ei, Parker Clack, un bucătar în vârstă de 35 de ani care adoră, de altfel, să gătească pentru iubita lui.

Rochia de mireasă a Susannei va fi făcută de croitoreasa Judee Goff, care a calculat că va avea nevoie de 14 metri de material. Rochia va fi atât de mare încât va fi nevoie de trei oamenii pentru a o căra. „Nu am mai făcut niciodată o asemenea rochie. Nu există tipare pentru asemenea dimensiuni”, a spus Judee.

Susanne este încântată să îmbrace rochia de mireasă. „Când am probat-o, a fost minunat. Chiar m-am simţit ca o mireasă”, povesteşte femeia, care l-a cunoscut pe Parker Clack pe Internet.

Susanne Eman are doi copii, însă nu a mai fost niciodată căsătorită. „Este prima oară când probez o rochie de mireasă. Parker nu m-a văzut îmbrăcată cu ea, dar a văzut fotografii şi spune că arăt minunat”, a a menţionat Susanne, al cărei scop este acela de a deveni cea mai grasă femeie din lume. Până de curând, Susanne credea că avea în jur de 363 de kilograme şi, prin urmare, că era la jumătatea drumului, în condiţiile în care visează să ajungă la o masă corporală de 726 de kilograme. Motivul pentru care vrea să se îngraşe atât de mult este faptul că vrea să „demonteze mitul potrivit căruia grăsimea este rea”. „Pe mine m-a ajutat să găsesc iubirea. Ce poate fi rău în asta?”, a spus Susanne.