Oana Zăvoranu organizează miting ÎMPOTRIVA EUTANASIERII maidanezilor. Vezi ce mesaj a postat pe Facebook

Oana Zăvoranu a postat pe pagina de Facebook un anunţ prin care cheamă oamenii, marţi la ora 09.00, în Parcul Izvor, pentru a protesta împotriva eutanasierii câinilor maidanezi. Vedeta s-a arătat indignată de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile şi etichetează acţiunile împotriva patrupedelor ca fiind barbare şi de o cruzime fără precedent.

09 sept. 2013, 16:51
Oana Zăvoranu organizează miting ÎMPOTRIVA EUTANASIERII maidanezilor. Vezi ce mesaj a postat pe Facebook

„Este suficient că România este cunoscută în Occident drept o ţară de săraci, ţigani, involuaţi din lumea a treia, haideţi să nu intrăm în istorie şi drept o ţară de barbari fără suflete şi fără Dumnezeu”, scrie Oana pe pagina de socializare invitând oamenii să i se alăture marţi, de la orele 09:00, intrarea Parcului Izvor, în faţa Parlamentului, pentru a protesta împotriva eutanasierii câinilor maidanezi. 

„Vă rog din suflet să fiţi acolo în număr cât mai mare pentru a lupta împotriva legii eutanasierii căţeilor fără stăpân, lege care duce România într-o zonă de barbarism şi cruzime fără precedent.

Statistica arată că numărul copiilor omorâţi de mame, violatori, pedofili, beţivi la volan, părinţi denaturaţi sau alte categorii sociale este într-adevăr alarmant. Nu câinii ucid copiii. Câinele este singurul animal care îşi iubeşte stăpânul mai presus decât pe el însuşi….

Faţă de adevăraţii criminali de copii nu A CERUT NIMENI MASACRE ÎN MASĂ!!!!!…. Aţi ştiut să instigaţi societatea românească şi aşa destul de bolnavă şi dubioasă la carnagiu împotriva unor suflete care nu se pot apăra, dar nu aţi mişcat un deget când oamenii au omorât oameni…

CINE VA DĂ DREPTUL OAMENI FĂRĂ DUMNEZEU SĂ LUAŢI VIAŢA UNOR SUFLETE PE CARE NU VOI LE-AŢI ADUS PE LUME?…. AŢI AJUNS SĂ ARDEŢI CÂINII DE VII BOLNAVILOR?… de ce?…. PENTRU CĂ AŞA AŢI VĂZUT LA TELEVIZOR?…..

Dacă mai aveţi o fărâmă de creştinism rămas în sufletele voastre întunecate de vrajbă, răutate şi ură, veniţi mâine la intrarea în Parcul Izvor pentru ca adevăraţii inamici ai acestei ţări nu sunt câinii, sunt oamenii. Nu trebuie să plătească câinii ceea ce nu plătesc şi nu au plătit niciodată oamenii.

Oana Zăvoranu nu este singura vedetă care s-a arătat indignată de propunerea eutanasierii în masă a câinilor maidanezi. Paula Seling a postat pe contul de socializare un mesaj sfâşietor. Artista mărturiseşte că a încercat în ultimele zile să stea departe de tot scandalul iscat în jurul câinilor maidanezi, dar acum spune că nu mai poate suporta să vadă cum oamenii ucid cu sânge rece patrupedele.

„Am vrut să mă țin departe de aceste gânduri, însă nu pot să nu plâng când văd ce trebuia să fie OMUL şi ce a ajuns… Oamenii au început să ardă câinii de vii! Dumnezeule!! NIMENI nu are dreptul să facă aşa ceva, şi toți cei care gândiţi că e normal ce se întâmplă înseamnă că nu aveți Dumnezeu! Universul se va răzbuna la un moment dat!”, a scris Paula pe Facebook.

Potrivit b365.ro, la votarea bugetului pentru 2011 al Consiliului Municipiului București, consilierii PDL au introdus și au votat un amendament prin care au tăiat 75% din bugetul propus de Primăria Capitalei, pentru ASPA.

Astfel, din cauza consilierilor PDL, bugetul Autorității care se ocupă de gestionarea câinilor fără stăpân a scăzut de la 17,2 milioane de lei (propunerea Primăriei Generale) la 4,2 milioane lei.

CITEŞTE ŞI: Referendumul privind EUTANASIEREA câinilor fără stăpân, APROBAT de CGMB. Vezi când va avea loc