Oana Zăvoranu ia în râs moartea lui Cioabă: Nu înţeleg cum pirandele n-au reuşit să-l salveze

Florin Cioabă, regele romilor, a murit duminică dimineață. Cioabă a încetat din viață în spitalul din Antalya, unde era internat, vestea lovind ca un fulger comunitatea pe care o reprezenta. Toată lumea ştie că Oana Zăvoranu nu este tocmai o prietenă bună etniei rome. Aşa cum era de aşteptat, Querida a scris pe Facebook un mesaj în stilul ei caracteristic.

RomaniaTV.net
18 aug. 2013, 20:15
Oana Zăvoranu ia în râs moartea lui Cioabă: Nu înţeleg cum pirandele n-au reuşit să-l salveze

„Nu este în firea mea să vorbesc despre persoane pe care nu le cunosc sau nu mi-au făcut nimic. În fond astăzi vreau să RAD CU LACRIMI, nu de cel care a trecut în nefiinţă, Doamne fereşte, eu sunt un om de bun simt şi o adevărată creştină, pur şi simplu, întâmplator persoana decedată, un anume rege al unei etnii „fooooooooarte îndrăgită de mine”:))))… a murit la un spital din cauze anumite cauze, nu am aprofundat speta, cert este că omul era bolnav şi am înţeles că a murit… până aici nimic de zis sau comentat… mă rog, condoleanţe rudelor şi celor aflaţi în suferinţă acum. Ceea ce mă face să nu pot să nu vă scriu aceste rânduri şi să nu pot trece cu vederea, este CUM DE A FOST CU PUTINŢĂ CA SUTELE, MIIILE DE PIRANDE FĂCĂTOARE DE MINUNI, din etnia asta reuşită, să nu poată, prin „carul…., pardon, „harul lor hărăzit dă la Dumnăzău”:))).(asa zic ele):))))….să facă ca ruda lor să nu treacă în nefiinţă…… ceva nu e ok în ecuaţia asta!!!!!…”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

„Cum e cu putinţă ca ele, deţinătoarele tuturor „herburilor şi talismancelor”:)))…(aşa vorbesc ele), să nu poată să facă „minuni” că IISUS HRISTOS ERA mic copil pe lângă ele dragă:)))…. Vă daţi seama ROMÂNILOR, că pentru o căpetenie de asemenea importanţă (ca nu ştiu cum se face că în România e şi regele şi împăratul ţiganilor, da, aici sunt toţi aristocraţii aştia de crapă de invidie tot occidentul):)))… că presupun ca trebuie să se fii strâns pentru acest impas toată „floarea cea vestită a minunatelor care fac minuni prin harul lor hărăzit prin hărăzirea harului”:))))….. dar ce să vezi, n-au putut face nimic, au lăsat familia îndoliată cu o notă de plată de 300 şi ceva de mii de „ieuro” şi fără vreun rezultat favorabil.…..”, a mai scris Oana.

Vezi dacă e de acord Guvernul sa ofere un ajutor financiar pentru familia Cioaba? Vezi ce spune Victor Ponta