Oana Zăvoranu: Am fost luată de 20 de mascaţi şi bătută până la secţie

Oana Zăvoranu a ajuns miercuri la poliţie pentru a da declaraţii în dosarul pe care fostul ei soţ, Pepe, l-a deschis împotriva ei. El o acuză că i-a furat tot ce avea în casă. Querida a declarat, imediat după interogatoriu, într-o emisiune televizată că a fost luată la secţie de 20 de mascaţi şi bătută pe drum. Totul a fost, însă, o glumă de-a Oanei.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 16:40
Oana Zăvoranu: Am fost luată de 20 de mascaţi şi bătută până la secţie

Oana Zăvoranu a petrecut 5 ore la poliţie pentru a da declaraţii în dosarul pe care fostul ei soţ, Pepe, l-a deschis împotriva ei după ce a acuzat-o că i-a furat tot ce avea în casă. Pe lângă bunuri, cântăreţul a declarat că i-au dispărut 75.000 de euro dintr-un seif pe care îl avea în imobil. Acolo i s-a citit lista de bunuri pe care Pepe susţine că le avea în casă şi i s-au furat la divorţul de soţia sa, scrie cancan.ro.

„Am fost luată de 20 de mascaţi şi bătută până la secţie. Nu ni se întâmplă tot timpul ce dorim, mai avem şi ţepe în viaţă. Eu nu ştiam nici unde se plăteşte telefonul mobil, acest bărbat a încercat să mă rupă de realitate spunând că este foarte protector cu mine. Eu îmi ţineam banii şi în geantă, şi pe card, nu mă gândeam că sunt doar ai mei, ci la comun. Eu sunt spărgătoare de bani, nu sunt meschină. Pepe m-a umilit tare, mi-a zis să iau ce vreau numai să plec. Am dovezi cu tot ce mi-a spus atunci. El nu a putut face dovada că este casa lui aceea din care m-a gonit ca pe un câine, pe mine, soţia lui„, a spus Oana Zăvoranu.

Declaraţia Oanei cum că a fost luată pe sus de mascaţi, bătută şi adusă la secţie a fost doar o glumă de-a ei. În realitate, ea a venit însoţită de avocat.

Înainte de interogatoriu, Querida a fost veselă şi pusă pe glume.