Oana Zăvoranu a vrut să se omoare ca Whitney Houston

Oana Zăvoranu, care s-a externat luni din clinica particulară unde a fost internată, a recunoscut că în urmă cu o săptămână ea a încercat să se sinucidă. Timp de o săptămână, ea a încercat să se omoare luând mai multe pastile combinate.

18 dec. 2012, 07:11
Oana Zăvoranu a vrut să se omoare ca Whitney Houston

Oana Zăvoranu a explicat că de cel puţin şapte ani bea un cocktail de medicamente, care o ajută să suporte mai uşor durerile groaznice de cap pe care le are, potrivit cancan.ro.

De şapte ani de zile luam un cocktail cu medicamente, dintre care unul, care se vinde în farmacii, are în componenţă opium. În seara respectivă, mă uitam la un film cu Whitney Houston. Ea a murit dintr-o combinaţie de aceste medicamente cu alcool. În seara aceea am avut un bingo, aşteptam sfârşitul. Era ok dacă după seara aceea voi aţi vedea doar imagini de arhivă cu mine. M-am dus în mijlocul sufrageriei, după ce luasem un pumn de medicamente, la barul cu băuturi. Eram desculţă şi am stat puţin, m-am dus şi am luat crema de whisky, m-am aşezat în genunchi. Marty şi-a pus lăbuţa pe mine şi mi-am zis am curaj să termin odată cu asta? Am dat toată sticla pe gât şi l-am strâns pe Marty la piept. De atunci nu mai ştiu nimic”, a povestit vedeta.

CITEŞTE ŞI: De ce a vrut Oana Zăvoranu să se sinucidă