Oana Zăvoranu, din nou în scandal: E acuzată că a spart geamurile unui salon de înfrumuseţare

Necazurile se ţin scai de Oana Zăvoranu. Pe unele şi le face singură, cu mâinile ei, după cum o acuză vecinii, care spun că ar fi spart geamurile unui salon de înfrumuseţare, ai cărui angajaţi i-ar fi făcut pozele atârnată de maşina iubitului, altele sunt cauzate de tatăl mort al vedetei, care se pare că a mai avut un fiu, fiu care vrea partea lui din avere.

RomaniaTV.net
18 iul. 2012, 06:43
Oana Zăvoranu, din nou în scandal: E acuzată că a spart geamurile unui salon de înfrumuseţare

Scandalul dintre Oana Zăvoranu şi iubitul ei, Răzvan, face victime colaterale, informează România TV. La doar câteva ore după ce vedeta i-a acuzat pe angajaţii unui salon de înfrumuseţare că au trimis presei fotografia cu ea căţărată pe maşina iubitului, geamurile coaforului au fost sparte.

Vecinii Oanei însă susţin că aceasta şi-ar fi făcut singură dreptate după ce au apărut în presă imaginile cu pricina. Ceea ce a urmat e parcă desprins dintr-un film de acţiune american. Scandal monstru şi maşini de poliţie. Totuşi, invitat într-o emisiune tv, iubitul Oanei a negat acuzaţiile şi a susţinut că totul e doar o răzbunare a patroanei.

„Noi nu spargem geamuri. Am fost acuzaţi de patroana acelui salon. Probabil că după afirmaţia mea de aseară, când am spus că n-au clienţi, s-au simţit lezaţi”, a declarat iubitul Oanei Zăvoranu.

Acuzaţia de vandalism nu este, însă, singura problemă pentru Oana. În războiul pentru averea familiei Zăvoranu, a apărut de câteva zile încă un presupus moştenitor.

Daniel Iordan susţine că este fiul lui Nicolae Zăvoranu, tatăl adoptiv al Oanei, şi că are şi un certificat de naştere care îi atestă cele spuse. Chiar dacă Marioara Zăvoranu îi contestă drepturile la moştenire, Pepe, în schimb, vrea să-l ajute din toate puterile.

Dacă mă urăşte Marioara, măcar să ştie pentru ce”, a declarat Pepe într-o emisiune tv. Ba chiar mai mult decât atât, fostul soţ al Oanei Zăvoranu susţine că e chiar dispus să-i plătească lui Daniel Iordan şi un avocat.