Oana Roman, însărcinată cu iubitul ei mai tânăr cu nouă ani

Visul Oanei Roman este pe cale să se îndeplinească Fiica lui Petre Roman ar fi însărcinată cu iubitul ei, Marius, potrivit spynews.ro. Cu toate acestea, vedeta nu a confirmat încă vestea, deşi de nenumărate ori a recunoscut că atât ea, cât şi iubitul ei vor să devină părinţi cât mai repede.

08 aug. 2013, 05:58
Oana Roman, însărcinată cu iubitul ei mai tânăr cu nouă ani

Oana Roman ar urma să devină în curând mămică. „Mi s-a întâmplat o minune. Am trăit şi trăiesc o foarte mare fericire, o foarte mare împlinire. Mi se întamplă ceea ce mi-am dorit să mi se întâmple, pentru care m-am rugat foarte mult”, a declarat Oana Roman la o emisiune de televiziune.

Deşi vedeta a decis să rămână discretă, apropiaţii Oanei susţin că ea ar urma să aducă pe lume bebeluşul iubitului ei, Marius. Tot apropiaţii vedetei susţin că Oana este rezervată, de teamă că, în urma avorturilor făcute în trecut, să nu apară complicaţii. Cu toate acestea, Marius, iubitul Oanei, ar fi nerăbdător să devină tătic.

După opt ani în care a avut doar tentative nereuşite de a închega o relaţie, Oana Roman pare că a găsit marea dragoste. Fiica lui Petre Roman trăieşte de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu Marius, un bărbat mai tânăr cu nouă ani decât ea şi spune că este mai fericită ca oricând.