Oamenii sunt TERIFIAŢI în urma unor descoperiri MACABRE: Dacă erau DEGETE de om, nu eram aşa ŞOCATĂ

Locuitorii cartierului Brooklyn sunt terifiaţi, după ce au făcut o serie de descoperiri ciudate. Astfel, mai mulţi locuitori au găsit numeroase picioare de aligator aruncate pe stradă şi prin parcuri. Bizar este faptul că aceste animale nu trăiesc în zona respectivă, iar oamenii nu au voie să le crească fără un permis special.

RomaniaTV.net
28 iun. 2013, 11:13

Locatarii unui cartier al New York-ului sunt uimiţi de descoperiri făcute de câţiva localnici, după ce, prin diferite zone, au început să apară membre de aligatori aruncate la întâmplare, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ. Un ochi uriaş a fost găsit pe o plajă din Florida FOTO

Bizar este faptul că nu s-a descoperit niciun trup de reptilă, doar picioarele acestora, lucru care a pus mulţi oameni pe gânduri. Astfel, au început să apară tot felul de supoziţii, ajungându-se chiar la ideea că pe străzile oraşului mişună o beste care se hrăneşte cu aligatori. Ciudatele bucăţi de reptilă au fost găsite atât pe trotuar, cât şi prin parcuri şi chiar în anumite curţi.

Poate a mâncat restul şi nu i-au plăcut picioarele„, a declarat Ricardo Rodrigo, un bătrân de 67 de ani care lucrează în apropierea unuia dintre locurile în care au fost făcute descoperirile macabre.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ: Poliţiştii au fost ŞOCAŢI de ce au găsit în CONGELATORUL unui supermarket VIDEO

Membrele de aligator erau acoperite de muşte şi aveau miros de peşte, ceea ce înseamnă că nu erau parte dintr-o farsă, ele fiind reale.

Este o situaţie de mutilare şi cel care a făcut asta este bolnav. În sud, oamenii consumă aligatori, consumând carnea din coadă. Îl omoară, îl ciopârţesc şi apoi folosesc resturi ale corpului ca suveniruri ciudate, dar acest lucru nu este comun în Brooklyn„, a povestit un expert în reptile, care a studiat descoperirile făcute.

Un singur lucru este sigur, oamenii sunt uimiţi de ceea ce pot descoperi pe stradă.

Citeşte şi Infractor ghinionist: Un tânăr a scăpat de poliţie, dar nu şi de … CROCODIL

„Nu ştiu dacă sunt dezgustată sau surprinsă. Dacă erau degete de om, nu eram aşa şocată”, a declarat Hanna Adames, o tânără din zona respectivă.