O tânără din Bucureşti a furat 7.500 de euro de la un grup de muncitori români din Grecia

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au identificat, cu ocazia efectuării controlului de frontieră, o tânără din Bucureşti care a furat suma de 7500 euro de la un grup de muncitori români din Grecia.

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 12:53
O tânără din Bucureşti a furat 7.500 de euro de la un grup de muncitori români din Grecia

În ziua de 06.09.2012, ora 07.00, poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au fost sesizaţi telefonic, de un grup de cetăţeni români care au declarat că se află la muncă în Grecia, cu privire la faptul că o cetăţeană română le-a sustras o sumă importantă de bani, scrie cancan.ro.

Conform sesizării, persoana urma să se întoarcă în România şi se deplasa cu un autoturism marca Hyundai, astfel încât organele de control au prins-o.

În urma audierilor, femeia a recunoscut că a ridicat de la sediul unei firme din Grecia suma de 7500 de euro, bani care urmau să fie distribuiţi unor muncitori români care desfăşurau activităţi agricole în această ţară. Deşi a ajuns în apropierea punctului de lucru, femeia nu a mai distribuit banii şi s-a decis să se întoarcă cu ei în România.

Femeia este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de furt.