O tânără de 15 ani din Capitală a murit după ce a căzut de la etajul 10 al blocului în care locuia

O fată de 15 ani din Capitală a murit după ce a căzut căzut de la etajul 10 al blocului în care locuia. Părinţii sunt distruşi de gândul că în loc să se pregătească de cea de-a 16 aniversare, se vor pregăti de înmormântare. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă a fost un accident sau sinucidere.

RomaniaTV.net
07 iul. 2013, 05:31
O tânără de 15 ani din Capitală a murit după ce a căzut de la etajul 10 al blocului în care locuia

Fata de 15 ani locuia la etajul 1 într-un bloc din Drumul Taberei. Cu puţin timp înainte de miezul nopţii, tânăra a urcat la etajul 10 de unde a şi căzut. Medicii ajunşi la faţa locului nu au putut face altceva decât să constate decesul, potrivit România TV.

Citeşte şi Tragedie în Drumul Taberei. Un tânăr a căzut de la etajul 7

Vecinii spun că în ultima vreme fata se comporta ciudat şi era mai retrasă. Părinţii sunt şocaţi. Zeci de minute nu au reuşit să se dezlipească de langă cadavrul fetei. Adolescenta urma să împlinească 16 ani, acum însă rudele şi prietenii o vor conduce pe ultimul drum.

Chiar se înţelegea bine cu familia. Chiar a fost un copil cuminte, învăţa foarte bine, era de nota 10 la învaţătură. Era prietenă cu nepotelele mele. Vai de mine, dar din ce cauză o fi făcut aşa, se juca cu nepotele mele. Ne-a durut sufletul pe toată scara„, a declarat o vecină.

Citeşte şi O elevă a căzut de la etajul trei după ce a consumat alcool VIDEO

Poliţiştii nu exclud ipoteza unei sinucideri. Cadavrul a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru necropsie.