O STRIPTEUZĂ fără talent a devenit senzaţie pe Twitter, după ce a postat fotografii cu SÂNII EI FOTO

O stripteuză fără talent a devenit senzaţie pe Twitter, cu toate că în viaţa reală nu reuşise să îşi facă un nume în domeniu. Tânăra a început să posteze pe site-ul de socializare fotografii în care îşi arăta sânii. Ea a reuşit să adune sute de mii de persoane care o urmăresc, în doar câteva luni.

21 feb. 2013, 17:49

Chelsea Ferguson, o tânără de 23 de ani, a găsit o metodă inedită pentru a-şi promova cariera de stripteuză. Tânăra din Leeds a devenit o senzaţie pe internet, după ce a făcut o promisiune pe Twitter. Ea a spus că va posta o fotografie în care îşi arată sânii, dacă va ajunge la numărul de 1000 de persoane care o urmăresc. Ulterior, după prima poză sexy, tânăra a ajuns la un număr impresionat de persoane interesate, aproximativ 350.000 de oameni.

Femeia care lucra într-un club de noapte din oraşul britanic Leeds, a ajuns vedetă în Marea Britanie, fiind invitată să danseze în baruri şi cluburi de noapte din toată ţara, în doar două luni.

„S-a dus zvonul şi toată lumea voia să vadă şi mai mult, aşa că am început să postez fotografii sexy în mod regulat. Astfel am ajuns să pozez pentru revista Nutts şi pentru alte reviste pentru bărbaţi. Nu am făcut nimic special, nu am un talent anume şi arăt normal, dar am reuşit să îmi duc aptitudinile la maxim. Fac bani şi sunt fericită. Este ca şi cum sunt plătită ca să mă distrez. Mă duc în cluburi, mă îmbăt, mă urc pe scenă şi probabil îmi arăt sânii râzând”, a declarat Chelsea pentru The Sun, recunoscând că nu ştie ce va face în viitor.

Mai mult, Chelsea a început să vândă tricouri cu chipul ei pentru a obţine mai multe venituri. Ea nu se consideră o vedetă, dar recunoaşte că este cunoscută şi oamenii plătesc pentru a o vedea dezbrăcată.