O şoferiţă a blocat circulaţia în faţa DNA. Femeia şi-a parcat maşina în mijlocul străzii VIDEO

Strada pe care se află sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a fost blocată circulaţiei auto, miercuri, din cauza unei şoferiţe care şi-a parcat maşina în mijlocul drumului şi a plecat să-şi vadă de treburi. Potrivit România TV, jandarmii şi poliţiştii s-au chinuit timp de o jumătate de oră să mute maşina.

17 apr. 2013, 10:01
O şoferiţă a blocat circulaţia în faţa DNA. Femeia şi-a parcat maşina în mijlocul străzii VIDEO

O şoferiţă care a parcat neregulamentar a blocat timp de 30 minute circulaţia pe strada unde se află situat sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit România TV, femeia, care şi-a lăsat maşina în mijlocul străzii, a blocat practic un sens de mers, lăsând să se strecoare pe lângă ea autoturismele, dar situaţia s-a schimbat când pe stradă a intrat o maşină a salubrităţii care nu avea loc să îşi continue drumul. La faţa locului au sosit jandarmii şi poliţiştii, care au constatat că spaţiul este pre strâmt pentru ca autoturismul să poată fi urcat pe platformă.

În cele din urmă cu ajutorul cetăţenilor, maşina a fost mutată, iar traficul s-a reluat, însă şoferiţa a fost aşteptată de poliţişti, pentru a fi sancţionată contravenţional.