O româncă ucisă în Irlanda a fost identificată

Poliţia irlandeză a iniţiat o anchetă pentru crimă, după ce testele au confirmat că rămăşiţele găsite săptămâna trecută în munţii Wicklow îi aparţin unei tinere românce, Mărioara Rostas, în vârstă de 18 ani.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 17:36
O româncă ucisă în Irlanda a fost identificată

După zece zile de căutări, corpul tinerei românce, împuşcată în cap, a fost găsit înfăşurat în plastic şi îngropat. Familia a fost anunţată după confirmarea identităţii, relatează Irish Independent în ediţia online.

Poliţia a lansat operaţiunea de căutări la 11 ianuarie, după primirea unei informaţii anonime. Mărioara Rostas, în vârstă de 18 ani, a fost declarată dispărută de familie încă din ianuarie 2008, când a fost văzută ultima oară, în data de 6 ianuarie, de fratele ei la Dublin, în centrul oraşului. Mărioara se afla într-o maşină. Anchetatorii presupun că fata a fost răpită şi ucisă apoi.

În dispariţia fetei este bănuit un infractor din Dublin şi o rudă de-a lui şi se presupune că Mărioara ar fi fost agresată sexual mai multe zile înainte de a fi împuşcată în cap, într-o casă din cartierul The Coombe, care a fost ulterior incendiată.

Infractorul, bănuit că ar fi ucis-o pe tânără este suspectat şi în cazul împuşcării mortale a unei alte tinere din Dublin, Darren Cogan, în vârstă de 19 ani, în iunie 2011.

Rămăşiţele pământeşti ale fetei vor fi examinate de specialiătii de la spitalul Tallaght, din Dublin.