O PROSTITUATĂ s-a dat drept o PRINŢESĂ arabă şi a păcălit doi afacerişti cu milioane de lire

Sara Al Amoudi este acuzată că a furat identitatea unei prinţese arabe pentru a escroca doi dezvoltatori imobiliari din Londra şi pentru a le fura proprietăţile.

24 iul. 2013, 14:10

După ce a fost chemată în justiţie de doi afacerişti, Amanda Clutterbuck şi Ian Paton, pe motiv că au fost păcăliţi în a-i trece pe numele ei imobile de câteva milioane de lire sterline în schimbul unui contract mult mai valoros, a fost descoperit că femeia este de fapt o prostituată din Etiopia, potrivit Daily Mail.

Femeia afirmă că este una dintre soţiile regelui Abdullah din Arabia Saudită, încă de la vârsta de 13 ani, este musulmană, şi a fost trimisă în străinătate de către familia sa pentru că a avut o relaţie în afara căsătoriei sale oficiale.

Citeşte şi „O să mă sinucid”: Incredibila poveste a unei fetiţe de 11 ani care a fost promisă de nevastă

„Prinţesa-prostituată” afirmă că motivul pentru care este dată în judecată de cei doi este că a avut o relaţie cu Ian Paton, care este logodnicul Amandei Clutterbuck. Mai mult, bărbat ar fi împrumutat şi chiar furat până la 5 milioane de lire sterline din „banii de buzunar” ai aşa-zisei prinţese, iar proprietăţile imobiliare care i-au fost trecute pe numele lor a fost doar o plată în schimbul acelei sume.


Femeia se apără împotriva acuzaţiile şi spune că deţine o sumă considerabilă de bani, la o simplă sesiune de cumpărături cheltuind până la 100.000 de lire. Ea a spus că doar ultimul ei parfum a costat circa 912.000 lire sterline, fiind dispusă să arate şi poze care să demonstreze acest lucru.

Citeşte şi Cel mai sexy bărbat: A fost deportat din Arabia Saudită pentru că este „prea frumos” FOTO

În cadrul procesului, o martoră a dezvăluit că „prinţesa arabă” este doar o prostituată din Etiopia, pe care o cunoaşte din restaurantul mamei sale, iar singura legătura cu adevărata Sara Al Amoudi este faptul că i-a văzut chipul în Daily Mail.

Procesul continuă, tribunalul britanic urmând să audieze noi martori în acest caz de înşelăciune.

Citeşte şi Înşelăciune pe internet: Utilizatorii primesc un e-mail cu mesajul „Am fost plătit să te omor”