O prostituată, însărcinată în trei luni, a murit după ce a fost bătută crunt de un client

O orădeancă de 29 de ani, prostituată pe şoseaua de centură, care era însărcinată în trei luni, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, la spital, după ce a fost bătută de un client care nu a vrut să o plătească. Bărbatul este căutat de poliţişti.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 11:00
O prostituată, însărcinată în trei luni, a murit după ce a fost bătută crunt de un client

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bihor, Emil Boţcău, a declarat, miercuri, că tânăra în vârstă de 29 de ani a chemat, marţi seara, ambulanţa, reclamând că a fost agresată de un client care a refuzat să îi achite serviciile prestate.

„Pacienta a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor şi investigată atât de urgentişti, cât şi de chirurgi şi ginecologi, deoarece era însărcinată în trei luni. Fătul era viu, dar s-a constatat că femeia avea leziuni interne serioase, la ficat, abdomen şi probabil şi la alte organe interne vitale, dar şi traumatism craniocerebral cu pierderi de conştienţă”, a declarat Boţcău.

Potrivit acestuia, tânăra a reuşit să le povestească medicilor că a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele de un client, care a refuzat să o plătească.

Tânăra a murit la spital, din cauza multiplelor răni suferite.

Poliţiştii bihoreni au început o anchetă şi îl caută pe presupusul agresor.

„Există o reclamaţie depusă la Poliţie pentru agresiune. Se fac cercetări în cauză”, a declarat, miercuri, agentul principal Ioana Lascău, ofiţer la Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.