Profesoară de matematică, acuzată că terorizează şi umileşte elevii unei şcoli din Suceava VIDEO

Situaţie revoltătoare la o şcoală generală din judeţul Suceava, unde o profesoară despre care părinţii spun că este bolnavă psihic îşi terorizează şi umileşte elevii, dar şi colegii. Deşi a fost şi internată pentru afecţiunea sa, profesoara continuă să predea, pentru că are acordul medicilor.

RomaniaTV.net
22 nov. 2012, 14:52
Profesoară de matematică, acuzată că terorizează şi umileşte elevii unei şcoli din Suceava VIDEO

Părinţii a peste 100 de copii de la şcoala din Fântânele sunt revoltaţi din cauza comportamentului profesoarei. Şi colegii profesoarei sunt terorizaţi. Directorul şcolii ştie situaţia, însă nu poate face nimic. Profesoara are aviz medical că poate preda dacă îşi ia tratamentul.

„Agresează colegii verbal cu injurii. Trece de la o extremă la alta. Ne face ce-i vine la gură, cu cuvinte obsece cu tentă sexuală mai ales”, a declarat profesoara Carmen Ferariu, colega profesoarei cu probleme.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a început o anchetă.

„Şcoala va solicita o expertiză către medicii de medicina muncii pentru a evalua starea de sănătate şi va decide continuarea activitătii acestui cadru didactic”, a declarat purtătorul de cuvant al ISJ Suceava, Laura Hacman.

Părinţii elevilor ameninţă că vor baricada uşa şi nu o vor mai lăsa pe profesoară să intre în şcoală.