O poză pe care Bianca Drăguşanu a ţinut-o ascunsă a apărut pe internet. VEZI FOTO

Bianca Drăguşanu a suferit mai multe operaţii estetice în ultimii ani, intervenţii care au transformat-o într-o femeie perfectă, cum probabil consideră ea. Recent, pe internet a apărut o fotografie din tinereţea acesteia, pe care o ţinea ascunsă, motiv pentru care Bianca s-a supărat foarte tare pe jurnaliştii care au făcut-o publică.

22 mart. 2013, 11:29
O poză pe care Bianca Drăguşanu a ţinut-o ascunsă a apărut pe internet. VEZI FOTO

Poza „controversată” a fost făcut-o pe vremea când Bianca Drăguşanu avea 21 de ani, când încă nu apelase la medicul estetician. Îmbrăcată într-un top alb şi în blugi cu talie joasă, Bianca Drăguşanu etala încă de pe atunci o siluetă suplă.

„Aceasta poza e facuta acum vreo 9 ani, cred ca unele speculatii sunt inutile, eram altfel cu totii, moda, trendul, mentalitatea. Se presupune ca ar fi trebuit sa se schimbe o data cu timpul toate acestea, dar am observat ca unele persoane care pretind a fi ziariste au ramas la fel… Sunt curioasa cate din ele arata identic ca si acum 9 ani?? Cred ca toate:)) mai ales alea care stiu sa ma critice pe mine! Bravo, sunteti toate ceea se scrieti!, a spus Bianca, potrivit perfecte.ro.