O poliţistă din Mehedinţi, înjunghiată de un scandalagiu

Doi poliţişti trimişi să aplaneze un conflict într-un sat din Mehedinţi au fost atacaţi aseară cu un cuţit de 4 scandalagii. O tânără de 23 de ani, poliţistă la secţia rurală Vânju Mare, a fost rănită în abdomen. Când şi-a văzut colega la pământ, cel de-al doilea om al legii l-a împuşcat pe atacatorul care încerca să-l înjunghie şi pe el.

RomaniaTV.net
13 nov. 2011, 06:42
O poliţistă din Mehedinţi, înjunghiată de un scandalagiu

Poliţista şi colegul său au fost trimişi să intervină la un scandal la Vânju Mare. Venirea oamenilor legii i-a scos din minţi pe agresori. În timp ce unul dintre ei era încătuşat de agent, un altul a scos un cuţit şi l-a înfipt în abdomenul tinerei poliţiste, apoi se îndrepta ameninţător către agent. Acesta a scos pistolul şi a tras 7 gloanţe. Trei dintre acestea l-au nimerit pe atacator.

„Persoanele respective au devenit violente, iar după încătuşarea unuia dintre agresori, un alt individ, folosind un corp contondent, tăietor, a înjunghiat una dintre colege”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvând IPJ Mehedinţi.

Atât poliţista cât şi agresorul său au fost supuşi în noaptea trecută unor intervenţii chirurgicale. Starea lor este stabilă.