O pisică, reclamată la poliţie pentru că a furat un pui din frigider

O pensionară din Kent, Marea Britanie, a sunat la poliţie să reclame că pisica vecinilor i-a furat un pui din frigider. Autorităţile au trimis doi ofiţeri pentru a investiga cazul.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 18:43
O pisică, reclamată la poliţie pentru că a furat un pui din frigider

Stăpânii pisicii hoţomane, Janine şi Paul Watson, au rămas şocaţi când s-au trezit la uşă cu doi poliţişti care o căutau pe pisica Pebble.

„I-am întrebat cât de mult ne costă pe noi, plătitorii de taxe, trimiterea a doi poliţişti într-un astfel de caz. Ei au spus că circa 2.000 de lire sterline. Ţara asta nu îşi permite să trimită poliţia la o pisică!”, a declarat Janine.

Însă Dorothy Howling-Neame, în vârstă de 75 de ani, spune că a luat decizia de a reclama pisica hoţomană pentru că aceasta intră des în casa ei printr-o uşiţă specială. „Este pentru pisicile mele. Ultima picătură a fost când a furat puiul”, povesteşte pensionara.

„Reclamanta avea probleme legată de pisică, dar şi de calitatea vieţii sale. Pentru asta au venit poliţiştii, nu pentru problemele cu pisica”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Kent.