O persoană a leşinat în timpul protestului revoluţionarilor din Piaţa Victoriei VIDEO

O persoană a leşinat în timpul protestului revoluţionarilor din Piaţa Victoriei, aceasta primind îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD prezent la faţa locului, informează MEDIAFAX. Marţi, protestarii s-au îmbrâncit cu jandarmii, după ce au încercat să rupă cordonul de ordine şi să iasă din perimetrul impus.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 10:19
O persoană a leşinat în timpul protestului revoluţionarilor din Piaţa Victoriei VIDEO

Mai mulţi reprezentanţi ai asociaţiilor de revoluţionari din ţară au protestat marţi în faţa Palatului Victoria. La un moment dat, protestarii s-au îmbrâncit cu jandarmii, după ce au încercat să rupă cordonul de ordine şi să iasă din perimetrul impus.

Protestatarii sunt supăraţi că Guvernul vrea să modifice Legea Recunoştinţei pentru a le tăia indemnizaţiile şi cer demisia premierului Emil Boc.

Guvernul nu va acorda anul viitor cupoanele sociale abia introduse cu noua lege a educaţiei, destinate familiilor cu venituri reduse care au copii preşcolari, va sista indemnizaţiile pentru revoluţionari şi va limita reducerile de tarife şi gratuităţile la transport, relevă un document guvernamental.