O palmă la fund i-a lăsat fără cei doi copii. Vezi ce a păţit o familie de români în Norvegia

Doi români şi-au pierdut copiii în Norvegia pentru că mama i-a dat o palmă la fund unuia dintre ei. Cei doi români, soţ şi soţie, au fost arestaţi pentru rele tratamente aplicate minorilor şi trimişi de urgenţă în ţară, iar de trei luni nu mai ştiu nimic despre micuţii lor.

RomaniaTV.net
13 iul. 2012, 08:33
O palmă la fund i-a lăsat fără cei doi copii. Vezi ce a păţit o familie de români în Norvegia

Moldoveanu Ciprian Constantin şi Corina Ana-Maria Burcea au încercat să le ofere copiilor un trai mai bun şi au emigrat în Norvegia, unde bărbatul s-a angajat ca inginer electronist, scrie cancan.ro.

Cei doi şi-au închiriat o locuinţă şi erau multumiţi de condiţiile pe care le aveau acolo. Băiatul lor în vârstă de şapte luni a fost depistat cu piatră la unul dintre rinichi, drept pentru care mama a fost internată cu cei doi copii la o clinică din Drammen. Într-una dintre zile, fetiţa în vârstă de un an şi zece luni făcea gălăgie, iar mama ei a încercat să o potolească cu o palmă la fund.

Momentul a fost însă surprins de medicii clinicii, care au chemat protecţia socială, minorii fiind imediat îndepărtaţi de mamă.

„Pentru o simplă palmă la fund am rămas fără ambii copii. Suntem disperaţi, vrem copiii înapoi şi nimeni nu ne ajută”, a spus îndurerat Ciprian Moldoveanu.