O maşină a poliţiei S-A RĂSTURNAT în timpul acţiunii de amploare contra hoţilor de petrol

Un accident auto s-a petrecut, duminică, în timpul acţiunii demarate de către Poliţie şi Parchet împotriva hoţilor de produse petroliere. O autospecială s-a răsturnat în localitatea Dărmăneşti din cauza unei explozii la una dintre anvelope. Atât persoana adusă la audieri, cât şi cei trei poliţişti aflaţi în maşină au fost răniţi, transmite România TV. Mai multe persoane, între care angajaţi din rafinării, aeroporturi şi companii aeriene, sunt acuzate că au furat din rafinarii şi din cele două aeroporturi internaţionale din Bucureşti. Mai mult, şi câţiva poliţişti sunt suspectaţi că îi ajutau pe hoţi să fure motorină.

RomaniaTV.net
17 feb. 2013, 08:34
O maşină a poliţiei S-A RĂSTURNAT în timpul acţiunii de amploare contra hoţilor de petrol

Maşina răsturnată fusese folosită la una dintre cele peste 230 de percheziţii. Autoturismul se întorcea la Poliţia Ploieşti, după o descindere care avusese loc în judeţul Dâmboviţa.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs din cauza unei explozii la o anvelopă. Maşina Poliţiei ar fi ieşit de pe carosabil şi s-ar fi răsturnat pe marginea drumului.

Mai mulţi oameni ai legii au fost răniţi. Unul dintre poliţişti este în stare mai gravă, susţine România TV.

CITEŞTE ŞI: Cinci poliţişti, implicaţi în furtul de combustibil. Percheziţii la sediul Poliţiei Corneşti

La acţiunea demarată în Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Buzău, Vrancea, Constanţa şi Bucureşti participă 600 de autospeciale şi un elicopter care monitorizează din aer desfăşurarea forţelor.

„Este o acţiune de foarte mare amploare e coordonată de IGPR şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, la care se adaugă suportul SRI. E un prejudiciu însemnat de 1,1 milioane de lei. Vor fi puse în aplicare 241 de mandate de aducere”, a precizat la România TV, purtătorul de cuvânt al IGPR, Raluca Seucan.