O maşină a ambasadei Cehiei la Bucureşti a fost implicată într-un accident pe DN 1 VIDEO

O maşină a ambasadei Cehiei la Bucureşti a fost implicată într-un accident pe DN 1, în apropiere de Capitală. Traficul în zonă a fost mult îngreunat din cauza accidentului.

RomaniaTV.net
26 apr. 2013, 13:41
O maşină a ambasadei Cehiei la Bucureşti a fost implicată într-un accident pe DN 1 VIDEO

În accident au fost implicate trei maşini. Una dintre ele ar aparţine Ambasadei Cehiei la Bucureşti, potrivit unor informaţii date presei de reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere a Capitalei. Traficul în zonă a fost mult îngreunat din cauza accidentului. Vehiculele implicate în accident au fost ridicate de pe drumul public, iar şoferii au ajuns la Poliţie. Pe drum se pot vedea resturi din maşinile care au fost implicate în accident.

Şoferul care a provocat accidentul venea de la Ploieşti. El a spus că a vrut să evite un accident,  dar a tras prea tare de volan si a sărit cu maşina peste un refugiu de la mijlocul drumului.

Circulaţia este îngreunată pe ambele sensuri, s-au format cozi de câţiva kilometri, mai ales pe sensul dinspre Bucureşti spre Ploieşti. Polişiştii au mai informat că nicio persoană nu a fost rănită în acest accident.

Politilştii au ridicat maşinile care au produs accidentul. Şoferul se alege cel puiţin cu o sancţiune şi riscă să rămână chiar şi fără permis.