O mamă i-a dat copilului alcool încă de la trei ani, pentru a avea cu cine să bea

O mamă petrecăreaţă a recunoscut că i-a dat fetei sale să bea alcool încă de când avea trei ani, pentru ca să fie "rezistentă la băutură" în adolescenţă. Mai mult, femeia a dorit să aibă şi un partener de distracţie.

30 ian. 2013, 17:21
O mamă i-a dat copilului alcool încă de la trei ani, pentru a avea cu cine să bea

Shannon Burrows, în vârstă de 35 de ani, i-a dat fiicei sale Jamie Lee, acum în vârstă de 20 de ani, să bea alcool încă de când era foarte mică. Fetiţa se delecta cu doze de bere în fiecare weekend, iar la împlinirea a 15 ani a împărţit cu o prietenă o sticlă întreagă de vodkă. La 18 ani, petrecea în cluburile din oraş alături de mama sa.

„Ne place să bem împreună. Dacă se îmbată, am grijă de ea şi invers. Suntem cele mai bune prietene. Ne distrăm la nebunie”, a declarat Shannon.

Doctorii avertizează, însă, că cei mici nu trebuie să bea alcool şi că băutura de la o vârstă fragedă le poate distruge sănătatea: alcool afectează dezvoltarea creierului, memoriei pe termen lung şi a ficatului. Potrivit doctorului, Jamie Lee a dezvoltat şi o dependenţă psihologică de alcool.

Shannon îşi plăteşte băuturile din banii câştigaţi de soţul său, un grădinar, şi din alocaţiile celor patru copii. În timp ce ea se îmbată în baruri alături de Jamie Lee, soţul John are grijă de ceilalţi copii, doi băieţi de 12 ani şi o fetiţă de 9 ani.

Femeia povesteşte că a dorit ca fiica ei să ştie să bea „cum trebuie” pentru ca să devină partenera ei de distracţie. Medicii spun, însă, că băutura de la o vârstă fragedă nu face oamenii mai rezistenţi la alcool.