O maşină a SRI, plină cu echipamente de ascultare, ridicată din faţa Primăriei oraşului Craiova

O maşină SRI, blindată cu aparatură de interceptare, a fost ridicată, miercuri seară, de cei de la Serviciul de ridicări auto, chiar de sub geamul biroului primarului din Craiova Lia Olguţa Vasilescu.

04 sept. 2013, 21:00
O maşină a SRI, plină cu echipamente de ascultare, ridicată din faţa Primăriei oraşului Craiova

Maşina, care era parcată ilegal, a fost ridicată de către cei de la RAT Caiova.

Informaţia a fost furnizată chiar de către Lia Olguţa Vasilescu, care a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „E prea frumos să ţin pentru mine… Astăzi RAT Craiova şi Poliţia Locală au ridicat o maşină parcată ilegal, în fata primăriei, sub fereastra mea. Şi…Era tixita de tehnică de ascultare… Măi, băieţi, măi… Nu v-am spus că am camera de luat vederi în birou? Vă dau eu caseta… Aşa cevaaaaaa?„.

Nu este nimic adevărat. SRI nu a avut asemenea tehnică si asemeni maşini. Masina nu apartine SRI si nu are nicio legatură cu Serviciul Român de Informaţii. Nu avem nicio legătură în acest caz„, a declarat Sorin Sava, purtător de cuvânt SRI care neagă acuzaţiile primarului din Craiova.

Neoficial, SRI motivează parcarea maşinii într-un loc nepermis ca fiind o acţiune sub acoperire ce ar fi vizat bancomatele din centrul Craiovei.