O ieşeancă a câştigat 1,4 milioane de lei din sex, dar nu păstrează nimic

Elena Cihoschi a fost racolată de gruparea Molomanilor din Iaşi şi dusă în Italia. Acolo a fost obligată să practice prostituţia pe străzi, unde întreţinea relaţii sexuale orale cu majoritatea clienţilor. Acolo ar fi câştigat 1,4 milioane de lei din această activitate.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 07:30
O ieşeancă a câştigat 1,4 milioane de lei din sex, dar nu păstrează nimic

Ieşeanca ce deţine recordul absolut în materie de vânzare a trupului a fost citată marţi la un proces la Curtea de Apel Iaşi, proces în care este parte vătămată şi nu se va alege cu nimic din suma câştigată în Italia, scrie bzi.ro. Judecătorii de la Tribunalul Iaşi au pus sechestru pe toate bunurile Cristinei Moloman, Iolandei Simionica şi ale Ecaterinei Avădani, grupare ce a exploatat-o pe Elena Cihoschi, pentru recuperarea banilor proveniţi din comiterea infracţiunii de prostituţie.

„Începând cu anul 2003, inculpaţii s-au constituit într-o grupare organizată care se ocupa cu racolarea prin fraudă de tinere minore şi majore, care au fost transportate de membrii grupului şi de afiliaţii acestora în oraşul Roma şi au fost obligate să practice prostituţia în folosul grupării pe strada Via Salaria.

Gruparea infractională a obţinut câştiguri importante din săvarşirea acestor infracţiuni, bani cu care au fost achitate mai multe imobile”, au precizat procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizatăşi Terorism Iaşi.