O frumoasă VEDETĂ din România şi-a pus SOŢUL la cratiţă, în timp ce ea făcea POZE pentru Facebook

Una dintre cele mai frumoase vedete din România a postat în cursul zilei de marţi o fotografie pe pagina personală de Facebook care a stârnit o serie de comentarii colorate. În timp ce Delia făcea poze pentru Facebook, soţul ei pregătea salata.

09 apr. 2013, 13:23

Delia Matache are una dintre cele mai stabile căsnicii din România. În timp ce din ce în ce mai multe cupluri mondene ajung să se despartă, soţul ei, Răzvan Munteanu, îi este aproape şi chiar îi găteşte micul dejun.

Citeşte şi Dintr-un BEBELUŞ simpatic a devenit una dintre cele mai cunoscute VEDETE din România

Fotografia postată de vedetă pe Facebook a stârnit o serie de controverse, în doar câteva ore de la postare primind mii de like-uri şi peste o sută de comentarii. Dacă majoritatea fanilor le-au urat poftă bună, au existat şi comentarii care au acuzat-o pe Delia că se foloseşte de soţul ei în timp ce ea face poze pentru Facebook.

Citeşte şi Delia Matache îşi caută SOSIA. Vezi anunţul postat de vedetă pe Facebook

Citeşte şi Delia Matache, cum nu credeai s-o vezi vreodată: tunsă scurt şi CU BARBĂ

Mai mult, reflexia vedetei în mobila bucătăriei a adus o serie de noi controverse la fotografia respectivă, existând fani care au ajuns la concluzia că Delia s-a îngrăşat. Cu toate acestea, au existat şi comentarii care au venit în apărarea Deliei, indicând faptul că soţul ei găteşte salată şi ea nu are cum să se îngraşe.

Citeşte şi Delia Matache, GOALĂ, acoperită doar cu un cearşaf, în noul videoclip. Vezi imaginile