O fotografie picantă cu Schwarzenegger, găsită în arhivele „Penthouse”

Când a cumpărat un depozit care i-a aparţinut fondatorului revistei 'Penthouse', un american a tras lozul cel mare. Printre alte fotografii se afla şi una destul de picantă cu Arnold Schwarzenegger.

RomaniaTV.net
31 ian. 2013, 16:52
O fotografie picantă cu Schwarzenegger, găsită în arhivele „Penthouse”

Fost manager al unei bănci canadiene, Jeremy Frommer cumpără depozite abandonate ca să descopere comori ascunse. Potrivit New York Post, căutarea a avut succes. A descoperit bunuri care i-au aparţinut fondatorului revistei erotico-pornografice ‘Penthouse’, Bob Guccione, care a intrat în faliment. Cotidianul newyorkez, care asigură că a văzut conţinutul depozitului, spune că Frommer ar fi pus mâna pe fotografii cu Madonna şi Lauren Hutton goale şi filme făcute de Guccione.

Colecţia ar mai cuprinde o fotografie cu Arnold Schwarzenegger ‘angajat în ceea ce pare a fi un act sexual’. Presa americană se întreabă acum dacă această fotografie va fi publicată, scrie Agerpres. Potrivit New York Post, Frommer ar intenţiona să facă totul pentru a păstra arhivele, dar să le şi prezinte în cadrul unei expoziţii. Rămâne de văzut dacă va rezista propunerilor media care se vor bate să cumpere fotografia cu un preţ pe măsură.

Agenţii actorului nu au comentat încă descoperirea fotografiei. Guccione a murit de cancer în 2010, la 45 de ani după ce şi-a lansat faimoasa revistă ‘Penthouse’. Părăsise grupul în 2003.