O fostă campioană la canotaj se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost INCENDIATĂ de soţ

Oana Albu, fosta campioana la canotaj, se afla se află de mai bine de o săptămână în stare gravă la Spitalul de Arşi din Capitalădupă ce soţul ei a stropit-o cu benzina şi i-a dat foc. Motivul: părinţii sportivei nu au vrut să-i facă acte pe casă soţului ei. Bărbatul ei a fost arestat preventiv.

RomaniaTV.net
29 iul. 2013, 06:02
O fostă campioană la canotaj se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost INCENDIATĂ de soţ

Imediat după ce a comis fapta, Gabriel Albu a fost internat de autoritati la Spitalul de Psihiatrie „Socola”. În urma expertizei, medicii au decis că tânarul a avut discernamânt în momentul în care şi-a incendiat soţia. Judecatorii Tribunalului Iasi au decis arestarea pentru 29 de zile a lui Gabriel Albu, care este cercetat pentru tentativa la omor deosebit de grav si distrugere prin incendiere.

Potrivit propunerii de arestare, Gabriel Albu şi sotia lui, Oana, locuiau împreuna în locuinta parinţilor fetei. Între ei au fost întotdeauna relaţii tensionate, iscate de faptul că socrii bărbatului nu voiau să-i facă acte pe locuinţă.

Pe 19 iulie, imediat dupa ce a iesit de la serviciu, tânarul a mers si a baut câteva beri dupa care s-a intors la domiciliu, unde a inceput sa se certe cu sotia.

„Inculpatul a amenintat-o pe sotia sa ca va da foc la casa, dupa care a luat o canistra cu benzina, pe care o folosea pentru scuter, si a stropit-o pe victima. Ulterior, a declansat o bricheta”, a precizat Carmina Pascal, procuror-sef al Parchetului de pe lânga Tribunalul Iasi. Tânara a inceput sa arda ca o torta, la fel si casa.

Oana Albu a fost transportata cu un elicoper SMURD la Bucuresti, viaţa ei fiind salvata de medici. Pentru că rănile sunt foarte grave, medicii nu au putut interveni chirurgical. Fosta sportivă este ţinută acum în viaţă doar de aparate.