O fetiţă şi fratele ei, în stare gravă la spital după ce au fost muşcaţi de un câine

O fetiţă de şase ani şi fratele acesteia, în vârstă de nouă ani, din localitatea vasluiană Şerboteşti, au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost muşcaţi de câinele din curte. Băieţelul a suferit o dublă fractură la un braţ. În momentul incidentului cei doi micuţi nu erau supravegheaţi de părinţi.

03 aug. 2013, 09:25
O fetiţă şi fratele ei, în stare gravă la spital după ce au fost muşcaţi de un câine

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, cei doi copii se aflau împreună în curtea locuinţei, când, la un moment dat, fetiţa de şase ani a mers să se joace cu câinele din gospodărie, care era legat cu lanţul de la cuşcă. Fetiţa a fost muşcată de câine, fiind observată de către fratele ei, care a intervenit să o salveze.

„Din păcate, în momentul în care şi-a salvat sora băieţelul de nouă ani a fost muşcat la unul dintre braţe, fiindu-i provocată o dublă fractură. Cu plăgi muşcate, ambii copii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Medicii vasluieni au decis transferarea băieţelului de nouă ani la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” Iaşi, având în vedere starea gravă în care se afla din cauza dublei fracturi de braţ.

Citeşte şi A fost muşcată de un câine în direct VIDEO