O fetiţă de 14 ani şi-a PREZIS moartea pe Facebook. După câteva minute a MURIT într-un accident

Un copil terifiat şi-a prezis propria moarte pe Facebook cu doar câteva minute înainte să fie implicat într-un accident auto. Trist este faptul că din cele patru persoane aflate în maşină, printre care şi tatăl fetiţei, ea a fost singura care şi-a pierdut viaţa din cauza şoferului care consumase alcool şi a ajuns într-un şanţ.

19 mart. 2013, 20:19

Kayleigh Lawrie, fetiţa în vârstă de doar 14 ani, a simţit că ceva nu este în regulă şi a dorit să iasă din maşina condusă de un priten al tatălui. Cu toate acestea, părintele i-a spus „să nu fie proastă” şi să rămână pe scaunul din spate alături de un al copil, un băiat de 13 ani, potrivit Daily Mail

Fata era speriată de stilul de condus al şoferului, care consumase deosebit de mult alcool. Potrivit anchetatorilor, bărbatul depăşise de două ori limita legală admisă, conducând cu viteză şi haotic. Lawrie a postat de pe telefonul mobil un mesaj în care a scris „Cred că o să mor”.

Citeşte şi Şi-a prezis moartea pe Facebook: La câteva ore a fost împuşcat

Citeşte şi TERIFIANT O mamă a aflat de pe Facebook că fiica ei a murit

După câteva minute, Steven Hayter, bărbatul care conducea maşina a piedut controlul autoturismului marcă Renault Clio, pe un drum de ţară aflat în apropiere de casa victimei, în localitatea Willoughby, din regiunea Lincolnshire.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul încercă să recupereze o ţigară pe care o pierduse pe podeaua maşinii, în spaţiul destinat picioarelor. Din cauza vitezei, autoturismul s-a înclinat şi a lovit un şanţ, ulterior zburând peste 15 metri înainte să se prabuşească la pământ. Kayleigh, care era pe scaunul din spate, a murit pe loc. Băiatul de lângă ea a suferit o fractură craniană şi mai multe răni faciale.

Citeşte şi Astrologul care a prezis moartea Prinţesei Diana: A fost ucisă!

Cei doi bărbaţi, tatăl victimei şi prietenul acestuia,  au băut timp de şapte ore cu o seară în urmă. După câteva ore de somn, ei au continuat, consumând câţiva litri de vin, înainte să plece spre o bancă aflată la câţiva kilometri distanţă. Steven Hayter va petrece următorii şase ani în închisoare, gândindu-se la ceea ce a făcut.

Citeşte şi Un ŞOFER BEAT din Rusia a provocat un ACCIDENT MORTAL